Influente de Sezon


Catifea, stofa, matase, voal, denim, piele, tricot, un amalgam de texturi. In acest sezon totul este permis atat timp cat stii sa le combini intre ele. Toamna este sezonul in care deja frigul incepe incet, incet sa isi lase amprenta si odata cu aparitia lui trebuie sa scoatem si hainele mai groase din dulap. Sa parcurgem impreuna o noua lectie de stil. Tema zilei de azi? Tendintele sezonului toamna - iarna. Sa incepem cu zona unde putem jongla cel mai mult si se pot realiza cat mai multe combinatii: hainele. Materialele preferate ale sezonului rece sunt: catifea, tricot, stofa, denim, piele, dar se pot folosi si materiale mai suave pentru a indulci tinuta, precum: matase, voal sau dantela. Trebuie sa tinem cont de anumite reguli inainte de a combina aceste texturi. De exemplu, catifeaua este un material greu si este de preferat sa se foloseasca mereu in combinatie cu materiale cu o textura usoara. O fusta de catifea va fii completata mereu de o camasa de matase.

Blugii sunt si vor fii una din cele mai mari si utile descoperiri din lumea fashionului. Fie ca preferi tinute casual, formate din blugi skinny si bluzite colorate, sau alegi o aparitie mai eleganta, compusa din denim si o camasa dintr-un material mai pretios, indrazneste sa te joci si cu nuantele denimului. Albastru indigo, rosu burgund, verde crud, mov sunt doar unele dintre nuantele indicate. Doresti sa fii feminina? Poti opta pentru rochii sau fuste drepte, cu talie inalta, plisate sau in clos. Si aici gama oferita este foarte variata. In functie de fiecare moment al zilei, poti gasi o multime de variante pentru a arata perfect si intr-o zi friguroasa de noiembrie. Am ajuns si la punctul forte al sezonului rece: geci, jachete sau paltoane. Lungimea acestora depinde de gusturile voastre, important este sa aiba o croiala cat mai simpla. Eleganta inseamna simplitate. 

Nici cand vine vorba de aceste elemente de imbracaminte nu trebuie sa va rezumati doar la culorile pamantii ale toamnei sau negru. Iesiti in evidenta alegand un palton rosu sau de ce nu portocaliu? Totul este permis atat timp cat va simtiti bine. Nu trebuie uitate elementele care sunt sarea si piperul tinutelor de iarna: manusi, caciuli, palarii, berete, fulare, esarfe. Completati-va mereu tinuta cu o esarfa colorata, simpla sau cu imprimeu. O caciula haioasa poate fii deliciul unui look de invidiat. Botine, cizme joase sau cu toc sunt un must al sezonului. Incercati mereu sa aduceti la viata tinuta voastra printr-o pata de culoare. Daca te decizi asupra unei tinute all black, poti aduce o pata de culoare optand pentru o pereche de botine cu toc inalt intr-o nuanta albastru electric. Chiar daca vremea de afara este morocanoasa si intunecata, incercati sa va binedispuneti realizandu-va tinute care sa cuprinda o pata de culoare. Va veti recapata energia pe loc si zambetul va reveni pe buzele voastre. Totul este permis atat timp cat va simtiti confortabil cu alegerea facuta.