Recastigati aspectul Frumos al Picioarelor!


Stiu ca este neplacut sa va doriti, ca femeie, sa purtati fuste sau rochii, iar aspectul neplacut al picioarelor sa va impiedice si in plus, sa va ofere si o senzatie mare de disconfort. Pentru ca nu puteti sta asa si pentru ca picioarele umflate sunt o afectiune ce trebuie tratata pentru a nu va complica viata cu dureri la mers, aspect inestetic, afectiuni arteriale, retentie de apa si multe altele, haideti sa vedem ce se poate face pentru a va recastiga supletea picioarelor si a putea purta din nou, orice rochii sau fuste va doriti! In prima faza, puteti cauta pe internet „remedii pentru varice” si atata vreme cat nu implica medicatie le puteti urma fara teama pentru a vedea ce efect au. Daca in decurs de cateva saptamani nu vedeti nicio imbunatatire, cel mai bine ar fi sa apelati la un medic specialist si sa urmati un tratament medical, ceva mai „tehnic” decat ceea ce ati gasit ca remediu naturist pe internet. In speranta ca afectiunea este incipienta, iata cateva remedii accesibile de care puteti profita! Primele pe lista remediilor sunt ceaiurile caci unele dintre ele avand proprietati diuretice si antiinflamatoare nu mai permit retentia de apa. 


Dintre acestea cele mai bune sunt cele din coada calului si osul iepurelui, frunze de mesteacan si coacaz negru, codite de cirese si visin, matase de porumb, flori de nalba, fructe de ienupar, flori de soc, muguri de pin, muguri de plop, musetel si radacini de cicoare. Deasemenea si ceaiurile din boboci florali de salcam japonez sunt eficiente datorita proprietatilor vasodilatatoare si sedative, tratand totodata si fragilitatea vaselor sangvine. Tot pentru tratament intern impotriva picioarelor umflate decoctul de patrunjel va poate face foarte bine. Ca si tratamente externe sunt recomandate impachetarile cu decoct din paie de ovaz, baile locale reci cu frunze de urzica, nuc, salvie sau rozmarin si masajul cu creme antiinflamatoare. Pentru ca tratamentele sa aiba sase maxime de reusita, se recomanda un consum cat mai redus de sare, grasimi animale, conserve, mezeluri, afumaturi, ciorbe de carne, branzeturi si condimente iuti.

Scapati de Celulita!


O problema a foarte multe femei trecute de 30 de ani, o reprezinta celulita. Inestetica piele cu aspect de coaja de portocala apare datorita stratului fibros ce desparte tesutul adipos subcutanat de piele. Stratul fibros, sufera de-a lungul timpului modificari ce il imping in jos, celulele adipoase ascensionand si creand la final acele gropite marunte in piele cu care orice femeie se jeneaza. Cauzele acestui proces dintre stratul fibros si tesutul adipos sunt multiple, ele variand de la mostenirea genetica si hormoni pana la obezitate, alimentatie gresita, stres, sarcina, sedentarism sau chiar fumat, ce s-a constatat recent ca poate fi si el o cauza a aparitiei celulitei la femei.Vestea buna este insa ca puteti scapa de celulita sau cel putin de cea mai mare parte a celulitei relativ usor, cu conditia sa va tineti de tratamentul inceput si sa va schimbati stilul de viata avut pana acum ce a avut astfel de rezultate neplacute.


Ca orice boala sau afectiune, cu cat este tratata mai repede, cu atat va disparea mai usor si mai repede, asadar inca de la primele semne, apelati fara ezitare la masaj cu sare marina, activitate fizica regulata, reducerea considerabila a grasimilor si sarurilor din alimentatie, masaj anticelulitic, impachetari cu argila si musetel sau alge marine, masaj uscat sau orice alte remedii va mai sunt recomandate si la care puteti apela fara probleme. Spun fara probleme deoarece, de exemplu, masajul poate rezulta uneori mult prea dureros pentru unele persoane iar in acest caz va trebui sa gasiti o alta metoda de a va trata si a scapa de celulita fara a va supune, pe cat posibil unui disconfort prelungit. Daca sunteti mai sensibila apelati la impachetari, dieta, suplimente alimentare sau creme insa nu lasati celulita sa se agraveze caci dintr-un anumit punct ea nu va mai putea fi indepartata.