Terapia Cumparaturilor


Fiecare om se relaxeaza si calmeaza in felul sau, barbatii la o bere sau un meci iar femeile, daca nu la o cafea cu cea mai buna prietena, in mod sigur la cumparaturi de haine, pantofi si accesorii. Oricare ar fi metoda preferata, aceasta trebuie sa existe deoarece in lipsa elementului de relaxare, pot aparea diverse probleme din cele mai grave cum ar fi depresiile, de exemplu intalnite deseori la femeile ce, din motive financiare nu au mai facut demult cumparaturi care sa le placa sau rasfete. Tocmai pentru ca lipsa acestei cunoscute terapii a cumparaturilor poate avea, conform specialistilor, urmari neplacute, ce afectaza psihicul, va trebui sub orice forma, sa gasiti, doamnelor, o metoda de a va putea rasfata putin chiar si cand banii sunt insuficienti, pentru a va mentine starea de bine si multumire. Daca atunci cand banii sunt destui nu intampinati nici o problema in a-i cheltui la cumparaturi si a gasi magazine si produse pe gustul dumneavoastra, atunci cand banii sunt putini este nevoie de mai multa creativitate pentru a va putea cumpara o piesa vestimentara sau un accesoriu nou.
O buna idee ar fi, in lipsa unui buget mare, sa vizitati magazine cu haine second hand dama unde, fara doar si poate veti gasi cate ceva incantator de cumparat la cele mai mici preturi. In magazinele second hand din oras sau in cele online, gasiti haine aproape noi sau uneori chiar noi, la preturi avantajoase incat  va puteti satisface pofta de cumparaturi cu un buget minim, obtinand in schimb lucruri care, cu toate ca au mai fost purtate sunt de o calitate buna si nu prezinta defecte majore. Aceste magazine va asteapta cu o multime de modele de haine, accesorii sau pantofi, adevarate chilipiruri provenite de la branduri cunoscute, de care sa va bucurati si cu care sa va mandriti. Avand in vedere aprovizionarea din ce in ce mai buna a unora dintre magazinele second hand si raportul calitate-pret, nu mai este rusinos sa recunoasteti ca frecventati astfel de magazinele, ele concurand cateodata cu cele ale brandurilor. Cu prima ocazie cand se cere o iesire la cumparaturi luati-va inima in dinti si in loc de un magazin scump sau renuntarea la aceasta mica placere, indreptati-va catre un second-hand renumit si vedeti ce iese si cat de multumite veti fi!

Wellaton Mousse - Very light ash Blonde


Long time no blogging, asa-i? Ei bine, in sfarsit am reusit sa fac rost de un aparat de fotografiat (cu care inca nu m-am obisnuit) si am si o prima ocazie pentru review, caci abia ce m-am vopsit. Blondul este o culoare tare pretentioasa. Acum mai putin de o luna m-am lasat pacalita de tentatia Palette Mousse intr-una din nuantele de blond aparute de curand - 1000 Super Blonde. Pentru mine, a fost foarte puternica: mi-a deschis parul in mai putin de 10 minute. In cele 10 minute in care am tinut spuma in par, m-a usturat puternic scalpul, mi-au lacrimat ochii. Rezultatul: par blond deschis, cu suvite galbui (desi parul meu era deja blond deschis-pai). Nu a fost o experienta buna, nu-mi doresc sa o repet (nici macar prin amintire). Vopseaua Wellaton imi este facuta cadou ca sa imi treaca supararea cauzata de Palette Mousse. Nu este pentru prima oara cand o folosesc, am folosit-o de multe ori. Si totusi, pana acum nu am apreciat-o atat de mult. Wellaton spuma vine intr-o gama destul de mare de culori, costa aproximativ 26 lei, iar o cutie imi este suficienta pentru vopsirea intregului par. 
Wella
O cutie contine: fluid revelator (9%), colorant, balsam pentru dupa vopsire, pompita, instructiuni de folosire, manusi pentru protectie. Mirosul de amoniac nu este foarte puternic, scalpul nu mi-a fost afectat de vopsire. Minusul (nu foarte important) l-ar putea avea pentru aplicare. Folosind pompita, nu pot aplica spuma in mod uniform, se usuca prea repede. Undeva pe la jumatatea tubului, am renuntat la pompita si am aplicat spuma direct din tub, pe par. Rezultatul imi place mult, blondul este luminos si foarte important: uniform! In general, nu ma aventurez la nuante ce contin "ash" in denumire intrucat de cele mai multe ori, culoarea nu imi iese identica si la radacini. Aceasta vopsea merita laudata si pentru cat e de blanda cu firul de par, in comparatie cu restul vopselelor cu amoniac folosite de mine. Rezistenta ii este buna. Am observat ca pe lungimea parului, culoarea se mentine luni bune, fiind necesara doar retusarea radacinilor. Ati folosit Wellaton spuma? Care este vopseaua voastra preferata?

Cada sau Cabina de Dus?


Esti in postura de a-ti amenaja baia? Este intr-adevar, foarte greu sa iei decizii, mai ales cand ai de ales intre 2 elemente total diferite, care pot fi foarte utile. Daca baia este foarte mare, poti opta si pentru o cada si pentru o cabina de dus. Beneficiile vor fi extraordinar de mari deoarece te vei putea bucura de amandoua fara retineri, daca nu, trebuie sa optezi pentru una dintre ele. Beneficiile aduse de cazi: Foarte multa relaxare. Nimic nu este mai placut decat sa vii de la munca si sa te relaxezi intr-o baie cu spuma in lumina difuza a lumanarilor. Acesta este de fapt punctul forte al unei cazi, iti ofera un confort deosebit; Design deosebit. Spre deosebire de o cabina de dus, o cada iti ofera posibilitatea de a alege intre foarte multe variante de design. Poti alege intre cazi triunghiulare, ovale sau patrate, o varianta care se va potrivi perfect in baia ta; Pret. Uneori, pretul unei cazi poate fi semnificativ mai mic fata de pretul unei cabine de dus, lucru extrem de important pentru majoritatea dintre noi;
Beneficiile aduse de cabine de dus: Rapiditate. Cu siguranta, este mult mai rapid sa faci un dus decat sa faci o baie in cada. In plus, tehnologia a avansat foarte mult, incat vei gasi numeroase cabine de dus care iti ofera inclusiv masaj de relaxare, in asa fel incat sa nu duci dorul unei cazi; Spatiu. O cabina de dus ocupa mult mai putin spatiu decat o cada, sau ocupa la fel de mult spatiu, insa pe verticala. In felul acesta te vei putea bucura de mult mai mult spatiu in baie si vei avea loc pentru absolut toate produsele necesare; Diversitate. Ai de ales intre numeroase tipuri de cabine de dus. Poti opta intre o cabina de dus cu usi glisante, o cabina de dus cu inchidere normala sau cabine de dus automate. Economie. Un dus consuma mult mai putina apa decat o face o baie, motiv pentru care, in timp vei economisi destul de multi bani optand pentru dusuri in detrimentul bailor; Faptul ca nu stropesti baia. Cabina de dus se inchide ermetic, in asa fel incat jetul de apa nu ajunge in afara ei. Acest lucru te va feri de o munca in plus, aceea de a sterge cu mopul umezeala produsa in urma unei imbaieri.