Diete de Primavara


Odata cu venirea primaverii si alimentatia urmeaza sa se schimbe. Treceti de la sarmale, salate cu maioneze si muraturi la mancarea usoara, proaspata, numai buna pentru a revigora tot organismul si a ne recapata pofta de viata. Inconjurati de atatea legume noi, este foarte usor sa alcatuiti diverse retete de slabit care, daca nu este nevoie sa va ajute sa slabiti sunt cu siguranta bine venite pentru a purifica putin organismul dupa o perioada friguroasa in care am mancat numai mancaruri grele. Nu este bine nici sa treceti numai pe salate si sa bruscati organismul privandu-l total de proteine sau sa nu va mai atingeti de ceea ce poftiti deoarece o sa va simtit rau, lipsiti de energie pentru toata activitatile zilnice, dar categoric nu trebuie sa lipseasca legumele la niciuna dintre mese.
Si pestele este bun pentru o mare parte din diete iar acesta se poate combina cu foarte multe legume, crude sau gatite in functie de pestele ales si daca acesta este proaspat sau la conserva. Pe masura ce apar legumele puteti combina carnea preferata cu acestea in diverse feluri de mancare usoare care va mentin silueta si aduc organismului un plus de vitamine si minerale esentiale unui corp frumos, neimbatranit, neridat si lipsit de celulita. Cel mai indicat este ca prepararea legumelor ce necesita sa fie gatite, sa se faca prin fierbere, oparire sau coacere dar nu foarte mult, ele ramanand semi-crude pentru a si pastra proprietatile. In detrimentul altor dulciuri precum ciocolata, bomboanele sau produsele de patiserie  puteti opta pentru fructe proaspete ce incep sa apara si ele si care deasemenea sunt foarte sanatoase si pline de vitamine. Primavara este cel mai usor moment sa tineti o dieta deoarece pe piata se gasesc extrem de multe "bunatati" permise iar tentatiile care ingrasa se reduc considerabil.

Ritualul de Ingrijire a Fetei


Frumusetea incepe cu o piele curata, aceasta este deviza mea. Idealul spre care tind este o piele fina, stralucitoare, cu luciri de matase... Ca al unei gheise... In momentul in care ai obtinut acest aspect, poti crea orice: tinerete, prospetime, sanatate, culoare, intr-un cuvant, vei arata superb. Toate arata mai bine pe o astfel de piele! De aceea orice fata sau femeie care se respecta, trebuie sa aiba un regim zilnic de ingrijire pe care sa-l respecte cu strictete. Acest regim se aplica atat dimineata, cat mai ales, seara. Realizat zi de zi, va duce cu timpul la o piele sanatoasa, curata si stralucitoare. In ce consta acest regim? Ritualul de ingrijire a fetei include 3 pasi esentiali: demachierea, tonifierea si hidratarea / nutritia. Demachierea fetei. Este un pas important din ritualul zilnic de ingrijire. Astfel, indepartezi machiajul, murdaria si praful. Daca vei sari peste acest pas atunci murdaria si poluantii iti astupa porii, ducand la un ten incarcat, acneic, lipsit de stralucire. Tonifierea tenului. Are ca scop stergerea ultimelor urme de murdarie si improspatarea tenului. Hidratarea. Este necesara pentru a mentine pielea hidratata (fata, ochi, gat) dimineata. Nutritia. Care asigura pielii substante hranitoare pentru refacerea structurii pielii seara.

Bourjois Healthy Mix


Desi nu stiam prea multe despre fondul acesta de ten cand l-am cumparat, am zis totusi sa-l incerc. Trebuie sa recunosc ca m-au atras oarecum ambalajaul (mi se pare vesel in comparatie cu altele, de ex. Colorstay) si numele, healthy mix. Pe ambalaj sunt prezentate ingredientele de baza si fiecare ce face: caisa pentru stralucire, pepene galben pentru hidratare, mar cu efect antioxidant, ghimbir pentru energie/tonifiere. Am un ten cu probleme: pete, variatii de culoare pe frunte, obraji si barbie, si de obicei folosesc fonduri de ten cu acoperire medie spre mare. Iar inainte/dupa fond de ten folosesc corector pe anumite zone care au ramas vizibile. Burjois Healthy Mix este un fond de ten cu acoperire mica spre medie, cel putin asa se spune despre el. Pentru mine acopera suficient chiar si tenul meu problematic si sunt incantata de lucrul asta. Spune ca dureaza pana la 16 ore, dar mie, personal, nu imi rezista mai mult de 7-8 ore. Mi se pare o perioada de timp suficient de mare, insa sunt zile cand incep sa imi luceasca barbia, nasul si fruntea, asta daca nu folosesc pudra pe zonele respective.
Avand in vedere ca am colege care la primul curs au fondul de ten proaspat aplicat pe fata iar la al doilea curs acesta incepe sa scurga, Bourjois Healthy Mix are o mare bila alba din partea mea (eu avand un ten de tip mixt). Am vazut ca rezista mai mult cand aplic o crema matifianta, nu una hidratanta. Pe fata are un aspect natural, radiant. Nu da impresia de masca, ca si cum ai fi tencuit zeci de straturi, asta si datorita faptului ca nu are o consistenta groasa, se intinde usor cu degetele si cu pensula, insa prefer degetele pentru aplicarea lui. Imi place si mirosul de fructe. Sincera sa fiu, la inceput nu m-a impresionat foarte mult, pentru ca inainte foloseam Colorstay de la Revlon si ma obisnuisem cu el, dar dupa cateva aplicari mi se pare mult mai bun pentru a fi folosit zi de zi pentru ca arata mai natural. Acum folosesc Colorstay numai pentru iesirile seara in oras cand vreau ca tenul sa fie intr-adevar impecabil. Nu stiu daca se potriveste tuturor insa mie personal imi place mult. Culoarea pe care o am este 52 vanilla, are un pret in jur de 60 de ron, depinde de magazin, si nota pe care i-as acorda-o este 9.

Cum porti Dresurile?


Inspira-te de la vedete! In general, dresul trebuie sa indeplineasca 3 conditii: sa tina de cald, sa imbunatateasca tinuta si sa slaveze o rochie prea scurta. Vedetele il poarta in fiecare anotimp si nu se multumesc cu modele clasice sau banale. Noi de ce am proceda altfel? Dresul cu portjartier desenat. Dresul original al Rihannei nu ne mai iese din minte. Desenul de pe dresul sau face sa para ca si cum ar avea portjartier, iar solista il poarta cu pantaloni scurti, transformadnu-l intr-un accesoriu memorabil. Exemplul ei a fost urmat rapid de vedete ca Jessie J si Frankie Sandford si nu va asteptati sa iasa prea repede din moda. Dresul de dantela. Kesha poarta la un concert dresul de dantela neagra, cu model floral, asortat la o tinuta rock. O adevarata demonstratie de curaj, insa dantela neagra chiar se potriveste, in acest caz, cu piesele din piele, tinte, bocanci, paiete si atitudinea rebela.Incearca si tu aceasta combinatie cand vrei sa petreci ca un rock-star.

Dresul neon. Niky Minaj si-a facut un obicei din a purta culori neon, iar dresul turcoaz se asorteaza perfect cu botinele in aceeasi nuanta si completeaza de minune rochia in culori la fel de vii. La un astfel de dres, nu gresesti nici daca porti o tinuta uni, intr-o culoare mai cuminte, asfel incat numai culoarea dresului sa se evidentieze.Dresul de plasa. Christina Aguilera si Kylie Minogue sunt doua dintre adeptele dresului de plasa, care poate fi purtat atat la tinute excentrice, de scena, cat si la haine elegante si rafinate. Desi silueta ei a suferit unele schimbari dramatice, Christina se ambitioneaza sa poarte tinuta compusa din body si dres de plasa. Dresul ei are aplicatii de cristale Swarovsky si este potrivit tinutelor de seara. In cealaltra imagine, solista poarta un dres cu aceleasi aplicatii, dar negru mat si silueta ei de altadata chiar ii permite acest artificiu. Kulie Minogue pastreaza dresul de plasa pentru o tinuta de culoare neagra, din cap pana in picioare, alcatuita din rochie, plic si botine cu toc. Clasic si feminin, un stil usor de abordat.

Dresul cu buline. Ema Watson poarta dresul cu buline la o tinuta lady-like, formata din trench, rochie si botine. Un detaliu sic, pe care il poti copia de cate ori vrei sa te simti stylish. Dresul rupt. Celebritati ca Miley Cyrus si Britney Spears lasa modestia departe si abordeaza un stil extrem: dresul rupt. Nu sunt singurele, avand in vedere ca Madonna a lansat trend-ul in anii '80 si de atunci multi au copiat-o, inclusiv actrita Dakota Fanning sau cantareata Avril Lavigne. Dresul cu stele. Stelele aplicate pe dres sunt punctul central din tinuta solistei Jessie J, care poarta acest tip de dres cu body, jacheta militara si botine animal print. Sexy look, insa nu e de recomandat in afara scenei decat daca adaugi o pereche de pantaloni scurti. Un alt dres memorabil al excentricei soliste este cel cu imprimeu grafic, geometric, din patratele. Dresul cu print grafic. Kim Kardashian este indragostita de dresul sau cu print grafic, in nuante alb-negru. O alegere potrivita este rochia alba, mini si botinele negre, insa nu recomandam acest tip de ciorap celor cu picioare groase.